Verkoop & advies? 06 33 4567 55
Lopende of geleverde order? Chat- en berichtenfunctie

Eetkamerstoelen met armleuning

Eetkamerstoelen met armleuning zie je steeds vaker bij mensen in de eet- en woonkamer staan. Mensen besteden hun vrije tijd meer en meer aan een eettafel. Ook met sociale gelegenheden heeft het de voorkeur boven de woonkamer. Wanneer eetkamerstoelen veel gebruikt worden, is het verstandig comfortabele eetkamerstoelen in huis te hebben. Eetkamerstoelen met armleuning zijn dan een goede keuze!

De voordelen van een eetkamerstoel met armleuning

De landelijke eetkamerstoelen met armleuning bieden veel voordelen. Zo hebben eetkamerstoelen met armleuning hebben niet alleen een comfortabele uitstraling, ze zíjn ook echt comfortabel! Laat je armen rusten op de leuningen en verhoog je zitcomfort. Vooral tijdens lekker lang tafelen of andere speciale gelegenheden voorziet een eetkamerstoel met armleuning je van alle gemakken.

Onze armstoelen kun je zelf customizen. Zo kun je bij VAN TOOR Interiors kiezen uit:

  • 250 STOFFEN EN KLEUREN: Van Old Leatherlook tot uitgevoerde Stonewashed Muis, Antraciet en Muis.
  • ACCESSOIREKEUZE: met de keuze uit chrome handgrepen, lederen handgrepen, schelphandgrepen, grepen met naamplaatje, lederen hangers of uitgevoerde luxe stoelring
  • MAATWERK 100% NAAR WENS: Liever geen siernagels? Geen Capitonnering? Of juist capitonnering met diagonale vouw? Wil je liever een andere kleur stoelpoot? Of wil je een eetkamerbankje met de door jouw gewenste breedte?

Ook wordt de spierbelasting geminimaliseerd. Zo blijf je lekker ontspannen zitten tijdens het bezoek! Bovendien bieden eetkamerstoelen met armleuning de mogelijkheid je lichaam te ondersteunen met je armen bij het opstaan. Zo vermindert een eetkamerstoel met armleuning ook nog eens de belasting van heupen en dijen! Kortom, relaxed en ontspannen tafelen doe je met een eetkamerstoel met armleuning!

Assortiment eetkamerstoelen met armleuning

Bekijk ons assortiment eetstoelen met armleuning hieronder. Of bezoek de pagina landelijke eekamerstoelen goedkoop of landelijke stoelen. Vragen? Neem gerust contact op!

Bijpassende landelijke tafel?

Wij hebben ook een uniek assortiment aan landelijke robuuste tafels, met o.a. salontafels en kloostertafels.

Tot ziens in onze sfeerstudio in Maassluis

Om onze armstoelen zelf te bekijken en uit te proberen ben je van harte welkom in onze sfeerstudio in Maassluis (nabij Rotterdam). In onze showroom landelijke meubels vind je alle producten die wij online presenteren zodat je rustig alle mogelijkheden kunt bekijken. Tevens helpen onze deskundige medewerkers je graag verder onder het genot van een lekkere kop cappuccino.