Ervaringen klanten Van TOOR Interiors

Vol trots ontvangen wij regelmatig e-mails van onze klanten met foto’s van hun nieuwe VAN TOOR-interieur en een korte beoordeling van hun ervaring met ons.

Zo is het ontzettend leuk te zien hoe onze collectie op gevarieerde wijze in bestaande en nieuwe interieurs wordt toegepast. Daarnaast vormen deze praktijkfoto’s de beste beoordelingen en reviews van VAN TOOR Interiors. Ze laten zien waar we goed in zijn: het creëren van mooie, exclusieve, maar toegankelijke landelijke interieurs.

VAN TOOR Interiors maakt rijk wonen betaalbaar!

”Nu na een half jaar nog steeds heel erg blij met onze meubels! De bank, salontafel, eettafel en stoelen komen allemaal bij van TOOR vandaan! De service was fantastisch, zowel in de winkel als later toen bleek dat ons huis later opgeleverd zou worden en de meubels nog wat langer in de opslag moesten blijven! Van TOOR stond voor klaar. ”

“Super bedankt voor de goed service!! We zijn er super blij mee. Je ziet ons zeker nog eens terug

Groetjes familie van Laere”

” Het was een hele uitdaging om voor onze woning een bank van groot formaat te vinden. Na wat zoeken kwamen we bij Van Toor Interiors uit. Na deskundig advies over stof, materiaal en kleur werd voor ons de perfecte bank gerealiseerd!!

Mvrgr Dolinda en Erwin ”

” Na veel zoeken bij Van Toor eindelijk de juiste bank kunnen vinden. Het was best lastig om een lange bank voor onze muur te vinden maar bij Van Toor was dat geen probleem! En zeg nu zelf… hier kun je toch geen spijt van hebben!!”

” We zijn nog steeds erg blij met jullie spullen! En wij krijgen veel complimentjes:) Groetjes Anthony & Irene uit Haarlem”

“Hartstikke gelukkig met ons nieuwe meubeltjes. Bedankt voor de goede service. Groetjes, Carmen & Sjors uit Eindhoven”

Like ons op Facebook