Verkoop & advies? 06 33 4567 55
Lopende of geleverde order? Chat- en berichtenfunctie

Zakelijk

Ben je op zoek naar een betaalbare exclusieve leverancier van kantoormeubilair voor je projectinrichting? VAN TOOR Interiors helpt je graag verder op weg. Wij zijn specialisten in het ontwerpen, produceren en importeren van exclusieve landelijke zitmeubelen en tafels voor je kantoorinrichting.

Kantoormeubilair voor kantoorinrichting?

Onze landelijke stoelen, eetkamerstoelen in landelijke stijl en eetkamerbankjes, barkrukken, landelijke banken, fauteuils, landelijke hockers en landelijke tafels worden door onze binnenhuisarchitect in eigen huis ontworpen. Als goed meubelimporteur werken wij samen met de beste internationale fabrieken. Zo produceren  we uitsluitend in Europa, in fabrieken waar het ambacht en de passie voor het produceren van kwalitatief hoogwaardige eetkamerstoelen en fauteuils nog centraal staat.

Unieke zitmeubelen

De ruime kleurkeuze, het perfecte zitcomfort van onze zitmeubelen en de uitzonderlijke kwaliteit van onze stoffen maken onze landelijke zitmeubelen uniek. Hier zijn wij, evenals op onze betrouwbare levertijden bijzonder trots op!

Projectinrichting; kantoor, vergaderruimte of entree?

Ben je op zoek naar hoogwaardige landelijke meubelen voor een specifiek project? Houd je van toegankelijke, maar ook van budgetvriendelijke exclusiviteit? Wil je je niet druk te hoeven maken om zaken als kwaliteit, deadlines en logistiek? Dan ben je bij VAN TOOR Interiors aan het juiste adres. Wij zijn een allround meubelimporteur! Wij zijn specialisten in het ontwerpen, produceren en importeren van exclusieve landelijke zitmeubelen en zetten onze expertise graag in om je project tot een succes te maken!

Jouw ontwerp, onze productie!

Je wenst je collectie(item) met een 100% eigen gezicht, maar beschikt niet over het juiste productiekanaal? VAN TOOR Interiors denkt graag met je mee en zet haar Europese kwaliteitsfabrieken graag aan het werk voor winkeliers en grootafnemers die volumes willen afnemen van hun eigen landelijke meubel!

Levering landelijke meubels in België en Duitsland

Veel particuliere en zakelijke afnemers hebben hun weg naar de betaalbare, exclusieve kwaliteitsmeubelen van VAN TOOR Interiors reeds gevonden. Ook in België en Duitsland is onze kwaliteitscollectie niet onopgemerkt gebleven en ontvangen wij steeds meer verzoeken voor leveringen aan het buitenland. Om goede invulling aan deze toenemende vraag te kunnen geven, is VAN TOOR Interiors geïnteresseerd in samenwerking met in België en Duitsland gevestigde dealers. Dit zijn dealers die gaan voor 100% stijl en kwaliteit, hun klanten graag de beste prijs-kwaliteitverhouding willen bieden en waarde hechten aan betrouwbare informatie omtrent levertijden en beschikbare voorraden. Interesse om dealer te worden? Wij drinken graag een kop koffie met je!

Landelijke meubels op maat

VAN TOOR Interiors heeft in de volgende productcategorieën landelijke meubels op maat:

Neem vrijblijvend contact op om jouw wensen met betrekking tot kantoormeubilair en uw projectinrichting te bespreken.