Verkoop & advies? 06 33 4567 55
Lopende of geleverde order? Chat- en berichtenfunctie

Kloostertafel goedkoop

Bent u op zoek naar een kloostertafel goedkoop van hoge kwaliteit? Dan bent u bij VAN TOOR Interiors aan het juiste adres. VAN TOOR Interiors heeft een divers aanbod van kloostertafels, waarbij maatwerk voorop staat. Zo kunt u bij ons eiken en grenen tafels vinden, met kruis- of kloosterpoot, rond, vierkant of rechthoekig, in diverse maten en diktes, allemaal van 100% Europese kwaliteit.

Kloostertafel goedkoop die je zelf kunt customizen?

Bij VAN TOOR Interiors zijn de mogelijkheden oneindig. Denk bijvoorbeeld aan de volgende keuzemogelijkheden voor het onderstel:

  • Klooster-, Zandloper, Kruisonderstel
  • RAL-9010 (Wit) of RAL-9005 (Zwart) onderstel
  • Ander RAL-kleur onderstel € 75,-
  • Antiek look (opgeschuurde randen) weglaten
  • Onderstel aanpassen op je zitmeubelen € 100,-

In eigen huis ontwikkelde goedkope kloostertafels op  maat

We zitten bovenop op de kwaliteit, de voortgang van onze internationale producties en de dienstverlening aan onze klanten. Onze familienaam hangt niet voor niets aan onze organisatie en onze in eigen huis ontwikkelde kloostertafels. Produceren doen we uitsluitend bij die Europese fabrieken waar het ambacht en de passie voor het produceren van kwalitatief hoogwaardige landelijke meubels op maat centraal staat.

Laagste prijs en hoogste kwaliteit kloostertafels

Door het grote aanbod aan kloostertafel die in Europese fabrieken worden gemaakt, waar het ambacht en de passie voor het produceren van kwaliteitsmeubelen centraal staat, krijgt u de laagste prijs en de hoogste kwaliteit van kloostertafels.

Kloostertafel goedkoop online bestellen? Bekijk hieronder het aanbod van diverse kloostertafels of bekijk onze robuuste tafels.

Interesse in andere meubels in landelijke stijl?

Van Toor Interiors heeft een breed aanbod van meubels in landelijke stijl, zoals:

Landelijke meubelen op maat

Onze binnenhuisarchitect ontwerpt naast goedkope kloostertafels in huis ook exclusieve en stijlvolle landelijke eetkamerstoeleneetkamerbankjes, fauteuils, landelijke banken, landelijke barkrukken en tafels. Productie doen wij uitsluitend bij gewaardeerde Europese fabrieken, welke het ambacht en de passie voor het produceren van hoge kwaliteit op maat gemaakte landelijke meubels hoog in het vaandel hebben staan. Wij bieden unieke landelijke meubels aan, waarbij u een ruime keuze hebt in meer dan 250 verschillende kleuren en kwaliteitsstoffen.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op!