Verkoop & advies? 06 33 4567 55
Lopende of geleverde order? Chat- en berichtenfunctie

Landelijk wonen webshop

VAN TOOR, dé landelijk wonen webshop! VAN TOOR Interiors is dé specialist op het gebied van ontwerpen, produceren en importeren van exclusieve, betaalbare, hoge kwaliteit landelijke meubels met een stijlvol eigen gezicht. Al onze landelijke meubelen worden 100% op maat gemaakt en zijn daardoor stuk voor stuk uniek. Kekke meubelen met de kenmerkende landelijke stijl van VAN TOOR, doorontwikkeld vanuit het schetsboek van onze vakkundige binnenhuisarchitect. Al onze landelijke meubelen in de landelijk wonen webshop zijn geproduceerd in Europa onder strikt kwaliteitsmanagement.

Populaire producten

Wonen in landelijke stijl?

Ben je fan van landelijke meubels en een landelijk interieur? Bij VAN TOOR Interiors vind je een brede collectie aan landelijke meubelen om je interieur compleet te maken. Dat kan geheel naar eigen wens en op maat, omdat je alle meubelen zelf kunt custumizen. Met ons ruime aanbod en de oneindig vele combinatiemogelijkheden is er voor ieder wat wils. Of je nou op zoek bent naar een gecapitoneerde bank, een eiken houten buffetkast of een robuuste eikenhouten eettafel of meerdere landelijke banken, je vind het hier. Bekijk onze collectie van exclusieve landelijke meubels in onze landelijk wonen webshop.

Landelijk wonen webshop, VAN TOOR Interiors

Kom gezellig sfeerproeven in Maassluis! Bezoek onze sfeerstudio en laat je inspireren. Wij helpen je graag met de keuze en beantwoorden graag al je vragen. Meer weten? Neem contact op.
VAN TOOR Interiors, dé landelijk wonen webshop van Nederland! Tot ziens in Zuid-Holland in Maassluis!