Verkoop & advies? 06 33 4567 55
Lopende of geleverde order? Chat- en berichtenfunctie

Landelijke eettafels

Van Toor Interiors heeft een exclusieve betaalbare collectie landelijke eettafels, eettafels van grenen en eiken hout gemaakt, rustieke eettafels & eettafels met een stoere uitstraling. Denk hierbij aan eiken kloostertafels, robuuste tafels en eiken landelijke tafels. Stuk voor stuk kekke eettafels in landelijke stijl waar het leven vanaf straalt in bijna alle afmetingen leverbaar. En weet je wat het mooie is? Je kunt zelf je ideale eettafel helemaal 100% naar wens samenstellen.

Maatwerk eettafel landelijke stijl

Lekker tafelen aan een nieuwe landelijke eettafel? Er zijn diverse mogelijkheden in formaat en materiaal die wij bieden, tafels in landelijke stijl in maar liefst 250 verschillende kleuren met een bijpassende salontafel en sidetable, een eettafel van teak hout, grenen of eiken, allemaal geen probleem! Door ons maatwerk van goedkope kloostertafels en salontafels van Europese kwaliteit met lage prijsgarantie zijn wij voor veel particulieren en bedrijven de ideale meubelspecialist en meubelleverancier in Nederland en België.

Landelijke eettafels voor ieder interieur

Of je nu een modern of landelijk interieur hebt, of je nu een rechthoekige tafel of een ronde eettafel wilt kopen, bij VAN TOOR Interiors slaag je altijd. Zit de ideale tafel er net niet tussen, dan stel je die toch gewoon zelf samen. Denk bijvoorbeeld aan de kleur, de soort tafelpoten, dikte van het tafelblad en houtsoort van de landelijke tafel: eiken of grenen. Het kan bij VAN TOOR Interiors allemaal.

Advies nodig over jouw favoriete landelijke eettafel

Persoonlijk en deskundig advies nodig? Gewoon goed geholpen willen worden? En zie je door de 1001 woonstijlen de bomen het bos niet meer? Bij VAN TOOR Interiors snappen we dat allemaal! Het motiveert ons dagelijks om het anders te doen. Zo zijn we niets de grootste, maar wel dé specialist in landelijk wonen. Bij ons hoef je geen kilometers showroom af te lopen om een complete indruk op te doen. Eerst zetten we de kinderen in het zonnetje. Die zijn met een sapje en een filmpje. Nu nog een lekker kopje koffie of cappuccino voor jullie. Mooi! Laten we beginnen!

Interesse in meubelen op maat?

Wij hebben naast landelijke eettafels ook nog bijpassende andere meubels in landelijke stijl. Denk aan: