Verkoop & advies? 06 33 4567 55
Lopende of geleverde order? Chat- en berichtenfunctie

Landelijke meubelen op maat

VAN TOOR Interiors is de specialist in het leveren van landelijke meubels op maat. Wij ontwerpen, produceren en importeren betaalbare en exclusieve landelijke zitmeubels en tafels. Al onze meubels zijn van een hoogwaardige kwaliteit en worden voor u stijlvol op maat gemaakt.

Ruime keuze landelijke meubelen op maat

Onze binnenhuisarchitect ontwerpt in huis de stijlvolle landelijke eetkamerstoelen, robuuste tafelskloostertafelseetkamerbankjes, fauteuils, landelijke banken, landelijke barkrukken en tafels. Productie doen wij uitsluitend bij gewaardeerde Europese fabrieken, welke het ambacht en de passie voor het produceren van hoge kwaliteit op maat gemaakte landelijke meubels hoog in het vaandel hebben staan. Wij bieden unieke landelijke meubels aan, waarbij u een ruime keuze hebt in meer dan 250 verschillende kleuren en kwaliteitsstoffen.

Landelijke meubelen op maat betekent 100% naar wens

De zitmeubelen en landelijke tafels worden op maat en naar u wensen gemaakt, waardoor u een 100% matcht krijgt. Niet voor niks is VAN TOOR Interiors de nummer één leverancier van Dining Wingchairs en de daarbij horende landelijke eetkamerbankjes. Bent u op zoek naar eetkamerstoelen met armleuning of juist zonder armleuning? Wel of niet gecapitonneerd? Wij zien onze klantenkring door héél Nederland, (bestaande uit zowel consumenten als zakelijke afnemers) dagelijks groeien. Dit komt voornamelijk tot stand door onze uitstekende prijs-kwaliteit-verhouding, de ruime keuze in kleuren en kwaliteitsstoffen en door het unieke zitcomfort, de afwerking en hoge kwaliteit van onze kekke landelijke meubels.

Landelijke meubelen op maat

Landelijke meubelen op maat

 

Openingstijden sfeerstudio

Aanstaande maandag:  gesloten
Dinsdag t/m vrijdag:
  9.30 – 17.30-uur (advies op afspraak)
Aanstaande zaterdag:  9.30 – 17.00-uur (specialist de gehele dag aanwezig)

Sfeerstudio VAN TOOR Interiors,
in samenwerking met het Decorette Woonatelier te Maassluis

Bovenetage Decorette Woonatelier
Industrieweg 58  –  3145 CH MAASSLUIS
Telefoonnummer: 010  310 5678
E-mail: backoffice@vantoorinteriors.nl

Wil je advies, neem dan contact op met VAN TOOR Interiors.