Verkoop & advies? 06 33 4567 55
Lopende of geleverde order? Chat- en berichtenfunctie
Dining Bench – S880

Vanaf 599.00

Chique, fantastisch afgewerkte landelijke eetkamerbank met armleggers. Deze chique Dining Bench behoort tot één van de nieuwste toppers onder de landelijke eetkamerbankjes van de VAN TOOR collectie. Niet zo gek, want naast het schitterende ontwerp, stijlvolle knopen en armleggers, is hij met zijn fantastische zitcomfort, duurzame constructie en uitgebreide keuze aan kwaliteitsstoffen, dé beste van Nederland! De standaard afmeting is 140 cm breed, maar dit is per 20 cm aan te passen op jouw eettafel.

Deze landelijke eetkamerbank is in eigen huis door onze binnenhuisarchitect ontworpen. De productie hebben we ondergebracht in een ambachtelijke kwaliteitsfabriek in Europa, waar onze landelijke meubelen vakkundig worden geconstrueerd. De uitgekiende selectie van hoogwaardige materialen zorgen voor een onevenaarbaar zitcomfort van deze landelijke eetkamerbank.

Nicole van Toor, onze binnenhuisarchitect;

” Deze chique Dining Bench met armleggers kunt u ook gebruiken in de hal, wat deze vaak wat kille ruimte gelijk een stuk huiselijker maakt! ” 

Bekijk al onze landelijke stoelen in onze landelijk wonen webshop.

Uitverkocht

Meer informatie? Neem contact met ons op
100% Europese kwaliteit
Perfect zitcomfort
Bezorging & installatie mogelijk
Diverse maatwerk opties
SKU: S-880 Categorie:
000

Afmetingen

De standaard maat:

Breedte: 140 cm
Diepte: 70 cm
Hoogte: 94 cm

€ 599,-Maatwerk:
Per 20 cm extra lengte een toeslag van € 80,-

Kwaliteitsstoffen & Kleuren

Bij VAN TOOR Interiors werken we uitsluitend met kwaliteitsstoffen met uitmuntende scores als het gaat om slijtvastheid, kleurvastheid, pilling, etc. Met meer dan 250 verschillende stoffen en kleuren, bieden we je een ruime keuze en is een succesvolle match altijd verzekerd. Onze stoffencollectie is te stofferen op al onze zitmeubelen.

Contact ons en vraag ons om jouw favoriete kleur en stof. De mogelijkheden zijn eindeloos en we maken er graag een sport van om de stof en kleur van je voorkeur te vinden.

Losse stof

Wil je bij je bestelling een paar meter extra stof voor bijvoorbeeld een eigen te maken kussen? Contact ons voor de mogelijkheden!

Maatwerk & Opties

Bij VAN TOOR Interiors produceren we conform jouw wensen. Niet voor niets zijn wij Nederland’s favoriete adres voor landelijke meubels op maat. Dus ook op onze deze landelijke eetkamerbank bieden we je de volgende maatwerk-opties*:

Vouwen en Capitonnering:

  • Geen capitonnering
  • Moderne capitonnering
  • Diepe capitonnering met diagonale vouw (standaard op dit model)

Siernagels:

  • Siernagels, verkrijgbaar in Zilver of Antiek Brons

Stoelpoten:

  • Kleur, standaard Zwart, maar ook leverbaar in andere kleuren
  • Gewone poten of Queen-Ann poten

* vraag ons even om de mogelijke toeslag

Onderhoud & Garantie

Voor onderhoud adviseert en verkoopt VAN TOOR Interiors diverse professionele onderhoudsmiddelen en vlekvrij-produkten:

  • Vlek- en vuilafstotende spray in een spuitbus van 500 ml: € 12,95
  • Vlekverwijderende spray in een flacon van 500 ml. De onmisbare eerste hulp bij huishoudelijke vlekken: € 12,95
  • 3-jaar Vlekvrij-garantie met service aan huis; inclusief de bovenstaande twee sprays het 3-jaar service-certificaat. Onverhoopte vlekken worden aan huis professioneel gereinigd of indien dit niet mogelijk is, je meubels opnieuw gestoffeerd: € 12,50 per Dining Wingchair (min. 2)
  • 5-jaar Vlekvrij-garantie & 5-jaar Fabrieksgarantie; alle benodigde bescherming- en vlekverwijderende sprays, inclusief 5 jaar vlekgarantie en volledige fabrieksgarantie met service aan huis: € 24,95 per Dining Wingchair (min. 2)

Standaard is 2 jaar volledige, carry-in fabrieksgarantie inbegrepen.

Bezorgen & installatie

VAN TOOR Interiors heeft de logistieke afhandeling van orders uitbesteed aan een gespecialiseerd meubeltransport.