Verkoop & advies? 06 33 4567 55
Lopende of geleverde order? Chat- en berichtenfunctie
Landelijke Fauteuil – FA61

Landelijke Fauteuil – FA61

Vanaf 499.00

Kekke, fantastisch afgewerkte landelijke fauteuil. Deze landelijk fauteuil behoort tot één van de toppers van de VAN TOOR collectie. Niet zo gek, want naast het schitterende ontwerp, de stijlvolle capitonnering en armleggers, behoort hij met zijn heerlijke zitcomfort, goed gevulde lendensteun en uitgebreide keuze aan kwaliteitsstoffen tot de beste landelijke fauteuils van Nederland!

Deze landelijke fauteuil is in eigen huis door onze binnenhuisarchitect ontworpen. De productie hebben we ondergebracht in een ambachtelijke kwaliteitsfabriek in Europa, waar onze landelijke meubelen vakkundig worden geconstrueerd. De uitgekiende selectie van hoogwaardige materialen zorgen voor een onevenaarbaar zitcomfort van deze landelijke fauteuil.

Nicole van Toor, onze binnenhuisarchitect:

” Het is fantastisch om te zien dat je ontwerp door vakkundige productie wordt vertaald naar een landelijk meubel dat door onze doelgroep met veel enthousiasme ontvangen wordt. Nog mooier is dat veel van onze klanten onze kwaliteit, afwerking en zitcomfort als uniek ervaren en bijzonder tevreden zijn over hun aankoop. Vooral dat maakt voor mij deze landelijke fauteuil tot een geslaagd ontwerp “

Uitverkocht

Meer informatie? Neem contact met ons op
100% Europese kwaliteit
Perfect zitcomfort
Bezorging & installatie mogelijk
Diverse maatwerk opties
SKU: FA-61 Categorie:
000

Afmetingen

Breedte: 75 cm
Diepte: 80 cm
Hoogte: 98 cm


Bijpassende Hocker (H-61):
Breedte: 75 cm
Diepte: 50  cm
Hoogte: 45 cm

€249

Kwaliteitsstoffen & Kleuren

Bij VAN TOOR Interiors werken we uitsluitend met kwaliteitsstoffen met uitmuntende scores als het gaat om slijtvastheid, kleurvastheid, pilling, etc. Met meer dan 250 verschillende stoffen en kleuren, bieden we je een ruime keuze en is een succesvolle match altijd verzekerd. Onze stoffencollectie is te stofferen op al onze zitmeubelen.

Contact ons en vraag ons om jouw favoriete kleur en stof. De mogelijkheden zijn eindeloos en we maken er graag een sport van om de stof en kleur van je voorkeur te vinden.

Losse stof

Wil je bij je bestelling een paar meter extra stof voor bijvoorbeeld een eigen te maken kussen? Contact ons voor de mogelijkheden!

Op de foto o.a.: Old Leahterlook Antractiet & Vintage Leatherlook Cognac

Onderhoud & Garantie

Voor onderhoud adviseert en faciliteert VAN TOOR Interiors diverse professionele onderhoudsmiddelen en vlekvrij-behandelingen:

  • Vlek- en vuilafstotende spray in een spuitbus van 500 ml: € 12,95
  • Vlekverwijderende spray in een flacon van 500 ml. De onmisbare eerste hulp bij huishoudelijke vlekken: € 12,95
  • 3-jaar Vlekvrij-garantie met service aan huis; inclusief de bovenstaande twee sprays het 3-jaar service-certificaat. Onverhoopte vlekken worden aan huis professioneel gereinigd of indien dit niet mogelijk is, je meubels opnieuw gestoffeerd: € 49,95 per landelijke fauteuil
  • 5-jaar Vlekvrij-garantie & 5-jaar Fabrieksgarantie; alle benodigde bescherming- en vlekverwijderende sprays, inclusief 5 jaar vlekgarantie en volledige fabrieksgarantie met service aan huis: € 99,95 per landelijke fauteuil

Standaard is 2 jaar volledige, carry-in fabrieksgarantie inbegrepen.

Bezorgen & installatie

VAN TOOR Interiors heeft de logistieke afhandeling van orders uitbesteed aan een gespecialiseerd meubeltransport.