Verkoop & advies? 06 33 4567 55
Lopende of geleverde order? Chat- en berichtenfunctie
Landelijke Loveseat

Landelijke Loveseat

Vanaf 549.00

Dé zit voor een knus moment met z’n tweeën of een ontspannen TV-avond, héérlijk met de benen over de leuning. Onze landelijke loveseat is standaard voorzien van een extra rugkussen voor nog meer zitcomfort. De siernagels waarmee het fronten van de armleggers zijn afgewerkt, maakt deze landelijke loveseat tot een stijlvolle verschijning.

Deze landelijke loveseat is in eigen huis door onze binnenhuisarchitect ontworpen. De productie hebben we ondergebracht in een ambachtelijke kwaliteitsfabriek in Europa, waar onze landelijke meubelen vakkundig worden geconstrueerd. De uitgekiende selectie van hoogwaardige materialen zorgen voor een onevenaarbaar zitcomfort van deze landelijke loveseat.

Nicole van Toor, onze binnenhuisarchitect;

Het is fantastisch om te zien dat je ontwerp door vakkundige productie wordt vertaald naar een landelijk meubel dat door onze doelgroep met veel enthousiasme ontvangen wordt. Nog mooier is dat veel van onze klanten onze kwaliteit, afwerking en zitcomfort als uniek ervaren en bijzonder tevreden zijn over hun aankoop. Vooral dat maakt voor mij deze landelijke loveseat tot een geslaagd ontwerp

 Let op; dit model staat momenteel niet in onze sfeerstudio, maar is wel leverbaar.

Uitverkocht

Meer informatie? Neem contact met ons op
100% Europese kwaliteit
Perfect zitcomfort
Bezorging & installatie mogelijk
Diverse maatwerk opties
SKU: FA-63 Categorie:
000

Afmetingen

  • Breedte: 117 cm
  • Diepte: 83 cm
  • Hoogte: 104 cm

Kwaliteitsstoffen & Kleuren

Bij VAN TOOR Interiors werken we uitsluitend met kwaliteitsstoffen met uitmuntende scores als het gaat om slijtvastheid, kleurvastheid, pilling, etc. Met meer dan 250 verschillende stoffen en kleuren, bieden we je een ruime keuze en is een succesvolle match altijd verzekerd. Onze stoffencollectie is te stofferen op al onze zitmeubelen.

Contact ons en vraag ons om jouw favoriete kleur en stof. De mogelijkheden zijn eindeloos en we maken er graag een sport van om de stof en kleur van je voorkeur te vinden.

Losse stof

Wil je bij je bestelling een paar meter extra stof voor bijvoorbeeld een eigen te maken kussen? Contact ons voor de mogelijkheden!

Op de foto o.a.: Vintage Leatherlook Klei & Stonewashed Zand

Onderhoud & Garantie

Voor onderhoud adviseert en faciliteert VAN TOOR Interiors diverse professionele onderhoudsmiddelen en vlekvrij-behandelingen:

  • Vlek- en vuilafstotende spray in een spuitbus van 500 ml: € 12,95
  • Vlekverwijderende spray in een flacon van 500 ml. De onmisbare eerste hulp bij huishoudelijke vlekken: € 12,95
  • 3-jaar Vlekvrij-garantie met service aan huis; inclusief de bovenstaande twee sprays het 3-jaar service-certificaat. Onverhoopte vlekken worden aan huis professioneel gereinigd of indien dit niet mogelijk is, je meubels opnieuw gestoffeerd: € 49,95 per landelijke oorfauteuil
  • 5-jaar Vlekvrij-garantie & 5-jaar Fabrieksgarantie; alle benodigde bescherming- en vlekverwijderende sprays, inclusief 5 jaar vlekgarantie en volledige fabrieksgarantie met service aan huis: € 99,95 per landelijke oorfauteuil

Standaard is 2 jaar volledige, carry-in fabrieksgarantie inbegrepen.

Bezorgen & installatie

VAN TOOR Interiors heeft de logistieke afhandeling van orders uitbesteed aan een gespecialiseerd meubeltransport.