Verkoop & advies? 06 33 4567 55
Lopende of geleverde order? Chat- en berichtenfunctie
Stoere Landelijke Chester Bank

Stoere Landelijke Chester Bank

Vanaf 899.00

NIEUW bij VAN TOOR Interiors; Stoere landelijke Chester bank en bijpassende Loveseat van topkwaliteit. Leverbaar in al onze populaire kwaliteitsstoffen en kekke kleuren!

Onze landelijke Chester bank is niet zomaar een bank: Door zijn eigenwijze ontwerp zal dit een ware eye-catcher in uw interieur worden! Door de losse kussens kun je deze landelijke Chester bank indelen naar eigen comfort! Deze landelijke Chester bank is uit te breiden met een bijpassende loveseat.

Deze landelijke Chester bank is in eigen huis door onze binnenhuisarchitect ontworpen. De productie hebben we ondergebracht in een ambachtelijke kwaliteitsfabriek in Europa, waar onze landelijke meubelen vakkundig worden geconstrueerd. De uitgekiende selectie van hoogwaardige materialen zorgen voor een onevenaarbaar zitcomfort van deze landelijke Chester bank.

Uitverkocht

Meer informatie? Neem contact met ons op
100% Europese kwaliteit
Perfect zitcomfort
Bezorging & installatie mogelijk
Diverse maatwerk opties
SKU: Chesterfield Categorie:
000

Modules & Prijzen

Modellen:

Loveseat:
Breedte: 155 cm
Diepte: 110 cm
Hoogte: 88 cm

 € 899,-


2,5-zitsbank:
Breedte: 210 cm
Diepte: 110 cm
Hoogte: 88 cm

€ 1199,-


3-zitsbank:
Breedte: 235 cm
Diepte: 110 cm
Hoogte: 88 cm

€ 1299,-

Kwaliteitsstoffen & Kleuren

Bij VAN TOOR Interiors werken we uitsluitend met kwaliteitsstoffen met uitmuntende scores als het gaat om slijtvastheid, kleurvastheid, pilling, etc. Met meer dan 250 verschillende stoffen en kleuren, bieden we je een ruime keuze en is een succesvolle match altijd verzekerd. Onze stoffencollectie is te stofferen op al onze zitmeubelen.

Contact ons en vraag ons om jouw favoriete kleur en stof. De mogelijkheden zijn eindeloos en we maken er graag een sport van om de stof en kleur van je voorkeur te vinden.

Losse stof

Wil je bij je bestelling een paar meter extra stof voor bijvoorbeeld een eigen te maken kussen? Contact ons voor de mogelijkheden!

Op de foto o.a.: Velours Leem

Onderhoud & Garantie

Voor onderhoud adviseert en faciliteert VAN TOOR Interiors diverse professionele onderhoudsmiddelen en vlekvrij-behandelingen:

  • Vlek- en vuilafstotende spray in een spuitbus van 500 ml: € 12,95
  • Vlekverwijderende spray in een flacon van 500 ml. De onmisbare eerste hulp bij huishoudelijke vlekken: € 12,95
  • 3-jaar Vlekvrij-garantie met service aan huis; inclusief de bovenstaande twee sprays het 3-jaar service-certificaat. Onverhoopte vlekken worden aan huis professioneel gereinigd of indien dit niet mogelijk is, je meubels opnieuw gestoffeerd: € 12,50 per zitplaats (min. 2)
  • 5-jaar Vlekvrij-garantie & 5-jaar Fabrieksgarantie; alle benodigde bescherming- en vlekverwijderende sprays, inclusief 5 jaar vlekgarantie en volledige fabrieksgarantie met service aan huis: € 25,- per zitplaats (min. 2)

Standaard is 2 jaar volledige, carry-in fabrieksgarantie inbegrepen.

Bezorgen & installatie

VAN TOOR Interiors heeft de logistieke afhandeling van orders uitbesteed aan een gespecialiseerd meubeltransport.