Verkoop & advies? 06 33 4567 55
Lopende of geleverde order? Chat- en berichtenfunctie

Landelijke tafels eiken

VAN TOOR levert je graag tafels in landelijke stijl van betaalbare kwaliteit en exclusiviteit. Zo staan we al jaar en dag bekend om onze kwalitatief hoogwaardige en blijvend comfortabele landelijke eiken tafels. Je kunt bij ons terecht voor allerlei robuuste tafels zoals kloostertafels, maar ook salontafels. Uniek bij VAN TOOR is het feit dat je jouw landelijke tafels 100% naar eigen smaak en wens kunt samenstellen.

Exclusieve, betaalbare en kwalitatieve landelijke tafels eiken

Bij VAN TOOR Interiors vind je de leukste en best betaalbare landelijke tafels van eiken hout van Nederland. Wij zijn immers dé specialist van Nederland op het gebied van ontwerpen, produceren en importeren van exclusieve, betaalbare, hoge kwaliteit landelijke meubels op maat met een stijlvol eigen gezicht.

Landelijke tafels met stevig houten eiken blad

Onze landelijke tafels hebben een stevig houten blad en mooie zware poten. Wij hebben tafels in het assortiment in eiken, maar ook in grenen. Door de verschillende vormen van de poten kun je altijd een landelijke kloostertafel of salontafel bij ons vinden die bij jouw interieur past. Een dergelijke tafel zal door de constructie en het duurzame materiaal jarenlang mee gaan en voor blijvend woongenot zorgen.

Landelijke tafels eiken op maat?

Bij VAN TOOR Interiors produceren we conform jouw wensen. Op onze landelijke eetkamertafel eiken bieden we je de volgende maatwerk-opties:

  • Eiken blad nieuw of oud
  • Levering kasteelvloerbad mogelijk
  • Levering gekleurd onderstel mogelijk
  • RAL-9010 (Wit) of RAL-9005 (Zwart) blad

Onderstel eiken tafel:

  • Kruis-, Pilaar-, Klooster-, Kolom- en Zandloperonderstel
  • RAL-9010 (Wit) of RAL-9005 (Zwart) onderstel
  • Onderstel aanpassen op je zitmeubelen

Kortom, er is veel mogelijk bij VAN TOOR Interiors.

Landelijke tafels eiken goedkoop makkelijk te combineren met andere stijlen

De landelijke tafels van VAN TOOR Interiors zijn makkelijk te combineren met andere (stijlen) en soorten meubelen. Zo past een tafel in landelijke stijl uiteraard goed binnen een landelijk interieur, maar ook goed binnen een provençaals, modern, industrieel of retro interieur. Zo hebben wij ook eigentijdse en bijpassende landelijke stoelen in ons assortiment. Benieuwd naar het aanbod en de mogelijkheden? Neem een kijkje in onze landelijk wonen webshop of maak een afspraak en kom langs.

VAN TOOR Interiors denkt met je mee!

Heb je hulp en / of advies nodig, wil je graag jouw landelijke tafels in onze sfeerstudio komen bekijken? Geen probleem! Wij geven je graag advies en helpen je bij het maken van de juiste keuze. Neem contact op voor een gesprek of kom gezellig langs in onze sfeerstudio in Maassluis!

Samen zorgen we voor een perfecte mix en match!

Andere kekke meubelen landelijke stijl op maat

Naast onze eiken landelijke tafels hebben wij nog veel meer in onze winkel. Bekijk ook eens: