Verkoop & advies? 06 33 4567 55
Lopende of geleverde order? Chat- en berichtenfunctie

Landelijke meubels, Van Toor Interiors

VAN TOOR Interiors is dé specialist van Nederland op het gebied van ontwerpen, produceren en importeren van exclusieve, betaalbare, hoge kwaliteit meubels met een stijlvol eigen gezicht. VAN TOOR Interiors heeft een ruim en divers assortiment aan landelijke meubels zoals: Landelijke tafels, Kloostertafels, Landelijke salontafels, Landelijke eetkamerstoelen, Landelijke banken, Landelijke fauteuils, Landelijke kasten, Landelijke brakrukken en Landelijke hockers.

Kwalitatief hoogwaardige landelijke meubels

Onze meubels worden door onze binnenhuisarchitect in eigen huis ontworpen. Produceren doen we uitsluitend bij die Europese fabrieken waar het ambacht en de passie voor het produceren van kwalitatief hoogwaardige landelijke meubels nog centraal staat.

Binnen Nederland zijn wij de nummer 1 leverancier van Dining Wingchairs en de bijbehorende landelijke eetkamerbankjes. Dit danken wij mede aan onze unieke prijs-kwaliteit-verhouding, ruime kleurkeuze aan kekke kwaliteitsstoffen en de hoge mate van comfort, kwaliteit en afwerking van onze meubels.

Allround dienstverlening landelijke meubels

Wij zijn trots op onze uitgebreide enthousiaste klantenkring met zakelijke afnemers en consumenten. Onze dienstverlening is dan ook allround: van het ontwikkelen tot produceren van een private label meubelcollectie voor wederverkopers tot het leveren van een compleet horeca-interieur. En niet te vergeten; de vele families die wij dagelijks blij maken met een stijlvolle landelijke eetkamer of een nieuwe zithoek!

landelijke tafel eiken
Showroom landelijke meubels

Een kijkje in de sfeerstudio van VAN TOOR Interiors

Landelijke meubels online

Al onze kekke landelijke meubels kunt u online bekijken. Iedere categorie en specifiek product heeft een beschrijving om u zo goed mogelijk te informeren. U kunt via onze website eenvoudig uw gewenste meubel reserveren. Op die manier hoeft u niet bang te zijn dat u onze showroom voor niets bezoekt. Heeft u nog vragen dan kunt u gebruik maken van de ‘voicemail service’ optie. Wij doen ons uiterste best om u zo spoedig mogelijk terug te bellen. Dit gebeurd vaak al binnen een paar uur.

VAN TOOR Interiors, Meubelimporteur in Stijl & Kwaliteit

Meubelontwerp van onze landelijke meubels door Nicole van Toor, binnenhuisarchitect

In eigen huis ontwikkelde landelijke meubels

VAN TOOR Interiors kent een compacte organisatie met Rotterdamse hands on-mentaliteit. We zitten bovenop op de kwaliteit, de voortgang van onze internationale producties en de dienstverlening aan onze klanten. Onze familienaam hangt niet voor niets aan onze organisatie en onze in eigen huis ontwikkelde landelijke meubels op maat.