Verkoop & advies? 06 33 4567 55
Lopende of geleverde order? Chat- en berichtenfunctie

Robuuste tafels

Bij VAN TOOR Interiors vind je stoere tafels in landelijke stijl. Bij ons kunt je zelf je droomtafel samenstellen. Zo kun je kiezen uit een grenen of eiken blad, te verkrijgen in verschillende maten en dikten, nieuw of oud met de keuze uit Queen-Ann poten of rechte poten. En dat met een onderstel naar keuze en met de keuze uit meer dan 250 verschillende kleuren.

Soorten robuuste tafels

Wij hebben maatwerk eettafels landelijke stijl, stoere salontafels en rustieke kloostertafels. Gespecialiseerd in maatwerk van kwalitatieve en exclusieve tafels kun je bij ons terecht voor nagenoeg elk gewenste tafel.

Stoere tafels op maat gemaakt

Naast de robuuste tafels showmodellen op onze site en in onze showroom leveren wij op maat gemaakte robuuste tafels. Het is mogelijk om onze standaard modellen helemaal aan te passen en samen te stellen naar uw smaak. Onze landelijke salontafels en kloostertafels worden door onze binnenhuisarchitect in eigen huis ontworpen wat onze landelijke tafels extra bijzonder maakt. Wie weet eet je straks aan jouw of jullie ideale samengestelde robuuste tafel of heb je deze wellicht helemaal zelf bedacht. Die optie behoort natuurlijk ook nog tot de mogelijkheden. VAN TOOR levert al jarenlang tafels in landelijke stijl van betaalbare kwaliteit en exclusiviteit.

Stoere tafels in eiken en grenen

Om het huis knus en landelijk aan te kleden, haal je een landelijke tafel in huis. Ieder huis is anders en daar past weer een tafel bij. Als je van stoer houdt en exclusief dan bij je hier bij VAN TOOR Interiors aan het juiste adres. Bij Van TOOR Interiors kun je kiezen voor eiken landelijke tafels of grenen landelijke tafels van hoogstaande kwaliteit.

Robuuste tafel zelf eerst bewonderen?

Heb je een coole tafel op het oog en wil je deze in het echt bewonderen? Dat kan! Je kunt langskomen in onze showroom in Maassluis vlakbij Rotterdam. Zo kun je met nóg meer zekerheid een beslissing nemen over de tafel landelijke stijl die je op het oog hebt. Kijk op onze contactpagina voor meer informatie.

Openingstijden sfeerstudio Maassluis

Maandag & woensdag:  gesloten
Donderdag t/m vrijdag:
  10:00 – 15.00*
Aanstaande zaterdag:  10.00 – 17.00-uur (specialist de gehele dag aanwezig)

* Op doordeweekse dagen adviseren we je graag, maar verzoeken je hiervoor ons even een berichtje te sturen!

Sfeerstudio VAN TOOR Interiors,
in samenwerking met het Decorette Woonatelier te Maassluis

Bovenetage Decorette Woonatelier
Industrieweg 58  –  3145 CH MAASSLUIS
Telefoonnummer: 010  310 5678
E-mail: info@vantoorinteriors.nl