Verkoop & advies? 06 33 4567 55
Lopende of geleverde order? Chat- en berichtenfunctie

Showroom landelijke meubels Maassluis

Persoonlijk en deskundig advies nodig? Gewoon goed geholpen willen worden? En zie je door de 1001 woonstijlen de bomen het bos niet meer? Dan is een grote showroom van duizenden vierkante meters niet aan jou besteed.

Niet de grootste, maar DÉ SPECIAALZAAK in landelijk wonen!

Bij VAN TOOR Interiors snappen we dat allemaal! Het motiveert ons dagelijks om het anders te doen. Zo zijn we niets de grootste, maar wel dé specialist in landelijk wonen. Bij ons hoef je geen kilometers showoom af te lopen om een complete indruk op te doen. Eerst zetten we de kinderen in het zonnetje. Die zijn met een sapje en een filmpje. Nu nog een lekker kopje koffie of cappuccino voor jullie. Mooi! Laten we beginnen!

Géén showroom maar sfeerstudio

Wij, van VAN TOOR Interiors maken rijk wonen betaalbaar. Onze stijl? Landelijk, in combinatie met kekke en eigentijdse elementen. We kennen geen showroom maar een Sfeerstudio.  Ons team van vakidioten is gespecialiseerd in landelijk wonen en het ontwikkelen, produceren, importeren en adviseren van onze 100% eigen kwaliteitscollectie. Bovenal zijn we gepassioneerd in het geven van goede, vakkundige en oprechte adviezen. Middels de talloze samples van kleuren en materialen is vrijwel elke combinatie mogelijk en direct te bekijken. En dat allemaal in één overzichtelijke en knusse ruimte, je zult versteld staan! We verwelkomen je dan ook van harte in onze sfeerstudio te Maassluis!

robuuste tafel
landelijke tafel eiken

Decorette Woonatelier Maassluis

In goede samenwerking met de branchecollega’s van het Decorette Woonatelier in Maassluis hebben wij een sfeervolle productpresentatie op de complete bovenetage van hun pand aan de Industrieweg in Maassluis gerealiseerd. Je vindt hier al onze exclusieve, betaalbare landelijke meubels op maat. Tevens demonstreren we je hier al onze leverbare kleuren en kwaliteitsstoffen!

Landelijk wonen webshop

Wat kan ik bestellen in de landelijk wonen webshop? Bij ons kun je terecht voor o.a.

En nog veel en veel meer.

Kom gezellig sfeerproeven in Maassluis!

Bezoek onze sfeerstudio met en laat je inspireren. Wij helpen je graag met de keuze en beantwoorden met aandacht graag al je vragen.  Je bent van harte welkom!

Wil je advies of onze sfeerstudio bezoeken?

Zie onze contactpagina voor adresgegevens en actuele openingstijden!