Verkoop & advies? 06 33 4567 55
Lopende of geleverde order? Chat- en berichtenfunctie

Showroom landelijke meubels Maassluis

Persoonlijk en deskundig advies nodig? Gewoon goed geholpen willen worden? En zie je door de 1001 woonstijlen de bomen het bos niet meer? Dan is een grote showroom van duizenden vierkante meters niet aan jou besteed.

Niet de grootste, maar DÉ SPECIAALZAAK in landelijk wonen!

Bij VAN TOOR Interiors snappen we dat allemaal! Het motiveert ons dagelijks om het anders te doen. Zo zijn we niets de grootste, maar wel dé specialist in landelijk wonen. Bij ons hoef je geen kilometers showoom af te lopen om een complete indruk op te doen. Eerst zetten we de kinderen in het zonnetje. Die zijn met een sapje en een filmpje. Nu nog een lekker kopje koffie of cappuccino voor jullie. Mooi! Laten we beginnen!

Géén showroom maar sfeerstudio

Wij, van VAN TOOR Interiors maken rijk wonen betaalbaar. Onze stijl? Landelijk, in combinatie met kekke en eigentijdse elementen. We kennen geen showroom maar een Sfeerstudio.  Ons team van vakidioten is gespecialiseerd in landelijk wonen en het ontwikkelen, produceren, importeren en adviseren van onze 100% eigen kwaliteitscollectie. Bovenal zijn we gepassioneerd in het geven van goede, vakkundige en oprechte adviezen. Middels de talloze samples van kleuren en materialen is vrijwel elke combinatie mogelijk en direct te bekijken. En dat allemaal in één overzichtelijke en knusse ruimte, je zult versteld staan! We verwelkomen je dan ook van harte in onze sfeerstudio te Maassluis!

robuuste tafel
landelijke tafel eiken

Kom gezellig sfeerproeven in Maassluis

VAN TOOR Interiors 
Sfeerstudio Maassluis

Industrieweg 2c
3144 CH Maassluis

06 – 33 4567 55 of chat ons

Navigatie tip: over de brug heb je links Cafetaria van Ruyven en een ruime, gratis parkeergelegenheid. Precies tegenover vind je onze Sfeerstudio.

Maandag:   Gesloten
Dinsdag:   10.00 – 15.00 uur
Woensdag:   Gesloten
Donderdag:   10.00 – 15.00 uur
Donderdag-avond:   19.00 – 21.30 uur
Vrijdag:   10.00 – 17.00 uur
Zaterdag:  10.00 – 17.00 uur